Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022 (για τους φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Φιλοσοφίας)

Ημερομηνία υποβολής δηλώσεων: από 03/11/2021 έως και 17/11/2021.

Παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά τις οδηγίες των δηλώσεων, πριν προβείτε στην οριστική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων.

Επισυνάπτεται το σχετικό αρχείο.

diloseis-mathimaton-2021-2022-ps-filosofias

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της απόφασης των υπ’ αριθμ. 795/22-06-2021 και 802/26-10-2021 συνελεύσεων του Τμήματος Φιλολογίας έχει τεθεί όριο στον αριθμό των φοιτητών που μπορούν να παρακολουθήσουν προσφερόμενα μαθήματα από το Τμήμα Φιλολογίας. Συνεπώς, θα πρέπει να προβείτε σε οριστική δήλωση για τα προσφερόμενα από το Τμήμα Φιλολογίας βάσει του αναγραφόμενου ορίου στο επισυναπτόμενο αρχείο. Για το λόγο αυτό προσφέρονται αρκετά μαθήματα για να μπορεί να υπάρξει διαμοιρασμός.  Όριο στον αριθμό των φοιτητών για τα προσφερόμενα μαθήματα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας δεν έχει τεθεί, πλην του μαθήματος του κ. Αναστασόπουλου Νικολάου, “Η Ελλάδα στο Μεσοπόλεμο”. Επισυνάπτεται το σχετικό αρχείο.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

 

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2021-22.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο έχει ξεκινήσει  και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...