Ορκωμοσία αποφοίτων Τμήματος Φιλοσοφίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις  05/02/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ.  με χρήση του MS Teams.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στη σύσκεψη-ορκωμοσία θα σταλεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους με e-mail.

Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον σύνδεσμο που θα σας σταλεί μέσω του Google Chrome, του Microsoft Edge ή από έξυπνη συ σκευή (κινητό ή Tablet) με λειτουργικό Android ή iOS.

Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον ΑΜ στο τμήμα στην παρακάτω μορφή: Επώνυμο Όνομα (ΑΜ) και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από την Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στην τηλεδιάσκεψη.

Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσής σας στην ορκωμοσία, διαβάστε τα συνημμένα έγγραφα που έχουν οδηγίες για σύνδεση μέσω Google Chrome, Microsoft Edge ή μέσω Android συσκευής.

odigos-ex-apostaseos-orkomosies-students_new

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...