Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές-Οδηγός Εγγραφής και Παρακολούθησης Μαθημάτων Πρωτοετών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές ότι στην κεντρική σελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει αναρτηθεί ο οδηγός εγγραφής και παρακολούθησης μαθημάτων πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Σύνδεσμος είναι https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/

Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας στα τηλέφωνα: 2651007185, 2651007405, 2651007186 ή στο email  της Γραμματείας: grampedp@uoi.gr

H διδασκαλία των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί έως και την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων μαθημάτων, ήτοι την 26η Οκτωβρίου 2020, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η διαδικασία δήλωσης μαθημάτων για το τρέχον εξάμηνο θα γίνει ηλεκτρονικά, όταν θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Η δήλωση διδακτικών συγγραμμάτων γίνεται ηλεκτρονικά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Έναρξη  μαθημάτων για τους πρωτοετείς φοιτητές:  12 Οκτωβρίου 2020 (δείτε το αναρτημένο ωρολόγιο πρόγραμμα προπτυχιακών μαθημάτων).

Παραθέτουμε τις οδηγίες Ενεργοποίησης Ιδρυματικού Λογαριασμού Φοιτητή:

odigies_energopoiisis_logariasmoy

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...